28.8.09

Γ.Σαλιάρης-Φασσέας, για τους bloggers: Φιλοξενούμενοι είναι, όποτε θέλουμε τους διώχνουμε...

Το nonews-NEWS δεν πιστεύει στις συμπτώσεις. Και δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι μετά από μια συνέντευξη (Σαλιάρη-Φασσέα, στο ΒΗΜΑ) μπαίνει λουκέτο (?) σε ένα blog.
Το ΒΗΜΑ και ο Ψυχάρης φυσικά θεωρούν το nonews-NEWS εχθρό τους. Η σκληρή κριτική του (μαζί με άλλα blogs) , πιστεύουν πράγματι ότι συμβάλλει στην κυκλοφοριακή τους κατρακύλα.
Ο Ψυχάρης για τη βρώμικη δουλειά (ΕΥΠ) έχει άλλους. Το Βασιλάκη (όχι αυτόν που πάει το μυαλό σας. Τον άλλον) .
Ο ίδιος, όμως, κάνει απευθείας επαφές και απαιτεί (έχει τους τρόπους του) τη φίμωση των blogs.
Από το Σανιδά (το πρώτο τηλεφώνημα εμείς το αποκαλύψαμε) ζήτησε νόμο και πήρε γνωμοδότηση. Από το Σαλιάρη ζητάει τα κεφάλια συγκεκριμένων bloggers με το "έτσι γουστάρω" της παντοδύναμης, υποτίθεται, google.
Και ο Σαλιάρης έχει όλη την καλή διάθεση να τον εξυπηρετήσει. Μόλις χθες (η πληροφορία μας είναι ακριβής) είπε "οι bloggers είναι φιλιξενούμενοι. Επισκέπτες μας. Εμείς είμαστε οι οικοδεσπότες. Το κουμάντο το κάνουμε εμείς. Δεν μπορούν να το κάνουν οι επισκέπτες. Αυτοί οφείλουν να υπακούν στους κανόνες " (να αυτολογοκρίνονται δηλαδή) .
Υπάρχουν κι άλλα. Θα σας κρατάμε ενήμερους...
NONEWS-NEWS
Υ.Γ. Όλα αυτά, βεβαίως, δεν στερούν τη δυνατότητα σε κάποιους παρακατιανούς χαφιέδες να βάζουν το χεράκι τους. Όσο μπορούν...