1.9.09

"Ενα blog θα κλείνει -10 θ ανοίγουν"...

Τέρενς Κουίκ
Tώρα μπήκα και ειδα τη φραγη μεσω του Google στο nonews-news. Αμετανοητοι διωκτες των ελευθερων φωνων,θελουν να επιβαλλουν (με δυο λαμδα,γιατι το εγκλημα τεινει να γινει διαρκειας) τον δικο τους απολυτο νομο. Αυτον της φιμωσης. Τους ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι μια φωνη που κλεινουν, δεκα θα ανοιγουν; Και οτι θα πολλαπλασιαζονται οι διαμαρτυριες; Και οτι με τη τεραστια απηχηση που εχουν τα blog στον κοσμο και κυριως στους νεους ανθρωπους,θα βρουν το πιο εχθρικο περιβαλλον οταν ερθει η ωρα των εκλογων; Βεβαια,αυτο το...

το τελευταιο, ποσως με ενδιαφερει. Ο καθενας ειναι αξιος της τυχης του. Και οι κυβερνηση και ολο το αντιδραστικο πολιτικο συστημα (μη γελιομαστε. Σε ολα τα κομματα κρυβονται αντιblog νυφιτσες. Και ποσο μαλλον στα κομματα της εξουσιας,αλλα και σε αυτα που φτιαχτηκαν απο ανθρωπους που ηταν καποτε μερος των δυο συγκεκριμενων πολιτικων σχηματισμων). Το ζητημα ειναι να συνεχισουμε οσοι πιστευουμε στην ελευθερια του λογου,να πολεμαμε στο πλευρο εκεινων που στοχευονται.Οπως εχω ξαναγραψει,καλυτερα 5 ανακριβειες η λασπολογιες, παρα να κλεινουν το στομα εκεινου που λεει 95 αληθειες.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια.
Τερενς Κουικ
Δημοσιογραφος
Υ.Γ. Ειμαι βεβαιος οτι παλι θα εχουμε την απολυτη σιωπη του επισημου δημοσιογραφικου κοσμου. Και κυριως ολων εκεινων που εχουν "περαση" στη Κοινη Γνωμη. Αλλα και των συντεχνιων μας σε ολη την Ελλαδα που λεγονται "Ενωση Συντακτων" κλπ.